Back to All Events

Leren Leren op het Auris College Rotterdam

  • Auris College Rotterdam 60 Malmöpad 3067 PW Rotterdam Netherlands (map)

In deze interactieve bijeenkomst over Leren Leren, wordt ingezoomd op de uitdagingen tijdens het leerproces van VO leerlingen die vallen binnen de doelgroep cluster 2. Tijdens de lezing wordt actuele kennis over Leren Leren gedeeld en krijgen collega’s doelgerichte interventies en handvatten aangereikt om de leerling verder te ondersteunen naar autonomie binnen het leren. Tevens wordt er gelegenheid geboden om naar aanleiding van de verkregen informatie met elkaar te bespreken op welke wijze het eigenaarschap van de leerling kan worden bevorderd. De basis van de bijeenkomst is het Handboek Leren Leren in het voortgezet onderwijs (2016), geschreven door Inge Verstraete en Karin Nijman

Later Event: April 5
Autisme Week