Back to All Events

Mentorlessen leren leren in de onderbouw. Incompany Ichthus Lyceum Dronten

  • Ichthus Lyceum Dronten 25 Jupiterweg Dronten, FL, 8251 AW Netherlands (map)

Leren leren. Mentorlessen in de onderbouw.

Het thema leren leren gaat in essentie over wie ben ik als leerder en gaat over het begrijpen welke factoren het persoonlijke leerproces beïnvloeden. Je kunt leerlingen ondersteunen in dit proces, door leerlingen taal te geven om te kunnen reflecteren op het persoonlijke leerproces. Daarnaast leer je ook om leerlingen tools te bieden om meer grip te krijgen op het leerproces aan de hand van inspiratielessen uit het mentorlessen leren leren. Dus door concrete zaken in te zetten die ervoor zorgen dat het leren wordt ondersteund, zodat de leerling zelf verder kan in het leerproces.